Partnermøde - Bælgdagen
Deltag i sommerens partnermøde som afholdes i samarbejde med Turbo Plant, Culinary Institute by VejleErhverv og Bjerre Herred Landbrugsselskab.
Bælgdagen er viden og inspiration til dig, der arbejder professionelt med fødevarer i storkøkken, foodservice eller fødevareproduktion. Det vil både være åbent for Bælgfrugtspartnerskabets partnere og alle medarrangørernes netværk. Det giver alle en mulighed for at tale på tværs af samarbejder.
Du møder visionære igangsættere og kreative madhåndværkere, der deler ud af viden, erfaring og smagsprøver, der giver dig inspiration og viser vej i de mange muligheder for at bruge bælgfrugter på nye, spændende måder.
Det hele foregår på østjyske Dallerupgård, hvor de danske bælgfrugter dyrkes lige uden for døren.
Tilmelding senest 10. juni
Det er gratis at deltage i Bælgdag på Dallerupgård.
NB: Begrænset deltagerantal – tilmelding påkrævet
Der optages foto/video under arrangementet.
Program 17. juni 2015
9.00 | Kaffe og morgenbrød m. bælgfrugter
Sponseret af Hornsyld Købmandsgaard og Vadehavsbageriet
10.00 | Velkommen
10.15 | Fra mark til mund – hvordan får vi flere bælgfrugter i jorden og på tallerkenen, v/ Bente Svane Nielsen, chefkonsulent hos SEGES Innovation
11.00 | Oldemors fif: En kaffetår i selskab med søde bælgfrugter
v/ Per Mandrup, Culinary Institute by Vejle Erhverv og Bettina Buhl, museumsinspektør og madhistoriker, Det Grønne Museum
11.30 | Pause og netværk
11.45 | Demokøkken: Grill med Bælg!
v/ Mads Herskind, kulinarisk udvikler, Odense Kommune, og indehaver af Rebælg
12.20 | Bælgfrokost
13.00 | Succesfulde bælgrejser
Små og store produktionskøkkener deler ud af de gode erfaringer med flere bønner,
ærter og linser, v/ Bælgfrugtpartnerskabet
14.00 | Smag selv: Kokketalenternes bedste eksperimenter
100 % innovation og nytænkning af bælgfrugter
v/ Per Mandrup og Gastronomisk Undergrund
14.45 - 15.00 | Afrunding og tak for i dag
Læs mere om dagen og samarbejdet på her.