Tilbage til Alle begivenheder

Partnermøde - Bælgdagen: Interesseret i nye vinkler på danske ærter, bønner og linser?

  • Dallerupgård 16 Dallerupvej Stenderup, 8781 Denmark (kort)

Partnermøde - Bælgdagen

Deltag i sommerens partnermøde som afholdes i samarbejde med Turbo Plant, Culinary Institute by VejleErhverv og Bjerre Herred Landbrugsselskab.

Bælgdagen er viden og inspiration til dig, der arbejder professionelt med fødevarer i storkøkken, foodservice eller fødevareproduktion. Det vil både være åbent for Bælgfrugtspartnerskabets partnere og alle medarrangørernes netværk. Det giver alle en mulighed for at tale på tværs af samarbejder.

Du møder visionære igangsættere og kreative madhåndværkere, der deler ud af viden, erfaring og smagsprøver, der giver dig inspiration og viser vej i de mange muligheder for at bruge bælgfrugter på nye, spændende måder.

Det hele foregår på østjyske Dallerupgård, hvor de danske bælgfrugter dyrkes lige uden for døren.

Tilmelding senest 10. juni

Det er gratis at deltage i Bælgdag på Dallerupgård.

NB: Begrænset deltagerantal – tilmelding påkrævet
Der optages foto/video under arrangementet.

Program 17. juni 2015

9.00 | Kaffe og morgenbrød m. bælgfrugter
Sponseret af Hornsyld Købmandsgaard og Vadehavsbageriet

10.00 | Velkommen

10.15 | Fra mark til mund – hvordan får vi flere bælgfrugter i jorden og på tallerkenen, v/ Bente Svane Nielsen, chefkonsulent hos SEGES Innovation

11.00 | Oldemors fif: En kaffetår i selskab med søde bælgfrugter
v/ Per Mandrup, Culinary Institute by Vejle Erhverv og Bettina Buhl, museumsinspektør og madhistoriker, Det Grønne Museum

11.30 | Pause og netværk

11.45 | Demokøkken: Grill med Bælg!
v/ Mads Herskind, kulinarisk udvikler, Odense Kommune, og indehaver af Rebælg

12.20 | Bælgfrokost

13.00 | Succesfulde bælgrejser
Små og store produktionskøkkener deler ud af de gode erfaringer med flere bønner,
ærter og linser, v/ Bælgfrugtpartnerskabet

14.00 | Smag selv: Kokketalenternes bedste eksperimenter
100 % innovation og nytænkning af bælgfrugter
v/ Per Mandrup og Gastronomisk Undergrund

14.45 - 15.00 | Afrunding og tak for i dag

Læs mere om dagen og samarbejdet på her.

Forrige
Forrige
12. maj

Webinar: 100 gram visioner – sådan sætter du mål, der faktisk rykker