Skal du med, når Aarhus universitet samler gode folk fra landbrug, fødevareverdenen og forskning til en dag med bælgfrugter i centrum?
Aarhus Universitet inviterer dig til en inspirerende dag, hvor de dykker ned i de danske bælgfrugters verden – fra mark til måltid.
Hvad kan du glæde dig til?
Workshop med Ditte Tranbjerg fra Linser for Livet, hvor vi ser nærmere på hvordan bælgfrugter som soja og lupin kan få mere plads både i marken og køkkenet
Oplæg fra Mads van Deurs fra Le Trang om dansk tofu og hvordan markedet udvikler sig
Frokost med bælgfrugter i fokus – og selvfølgelig kaffe og kage
Samtaler, netværk og idéudveksling
Vi håber at skabe en dag, hvor der er plads til både nysgerrighed og faglighed – og hvor du kan møde andre, der også arbejder med eller interesserer sig for bælgfrugter.
Det praktiske:
Sted: Bittevej 5, Skader, 8543 Hornslet
Tid: 26. september kl. 10-15
Forplejning: Frokost, kaffe og kage – giv gerne besked, hvis du har allergier eller særlige kostbehov
Pris: Gratis
Tilmelding senest 19. september via dette link: https://events.au.dk/arrangementomdanskebaelgfrugter
Programmet:
10.00: Velkomst og kaffe
10.10: Præsentation af deltagere og projekter
10.30: Workshop med Ditte Tranbjerg
12.00: Oplæg med Mads van Deurs
12.30: Frokost
13.30: Gruppedialog: Hvordan kan vi sammen skabe forandring?
14.30: Opsamling og kage
Dagen arrangeres af Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet i forbindelse med projekterne LEGUMINOSE og Lupin&Soy Foods.
Spørgsmål? Kontakt Jonna Løvlund Bach, Videnskabelig assistent, Institut for Agroøkologi Jordbrugssystemer og bæredygtighed, Aarhus Universitet: jlb@agro.au.dk